Wat & Hoe


Wat & Hoe

Wat is er mogelijk?

  • Trouwen in je eigen of andere gemeente
  • Huwelijksceremonie op locatie in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld op het strand
  • Herbelofte na bijvoorbeeld 10 of 25 jaar
Als trouwambtenaar van de gemeente Albrandswaard heb ik onder andere het voorrecht om te mogen trouwen op het gemeentehuis in Poortugaal, in het kasteel van Rhoon en het Oude Raadhuis.

Hoe werkt het??

Om te beginnen zullen we elkaar beter leren kennen. Ik vind het fijn als dit bij mij thuis in Oude Tonge kan plaatsvinden, maar als dit te omslachtig is, dan is het bespreekbaar op een andere locatie. Jullie kunnen dan al jullie vragen stellen en niet onbelangrijk: er achter komen of we enthousiast van elkaar worden en of we een klik hebben. Mocht die klik er inderdaad zijn en jullie besluiten samen verder te willen gaan, dan gaan we verder praten en bespreken we de verdere gang van zaken. In een tweede gesprek, dat bij jullie thuis zal plaatsvinden, wil ik graag meer van jullie weten en natuurlijk al jullie wensen horen.

Met alle informatie, waar ik uiteraard zeer zorgvuldig mee om zal gaan, probeer ik zoveel mogelijk mensen die belangrijk voor jullie zijn bij de ceremonie te betrekken.. De verrassende elementen die daar uit voort kunnen komen, zorgen voor een persoonlijk geheel. Jullie verhaal verwoorden, op papier zetten en overbrengen in een informele sfeer tijdens de huwelijksceremonie is waar ik blij van word en ik hoop jullie ook!

Op de dag van de huwelijksceremonie ben ik een uur van tevoren op de trouwlocatie aanwezig om alles in orde te maken voor het moment. Na de huwelijksceremonie zal ik de locatie verlaten.

Vergoeding


Een volledig verzorgde huwelijksceremonie kost € 595,00  excl. btw en excl. de benoeming voor één dag, reiskosten en gemeentelijke leges.

Voor een huwelijksceremonie in het buitenland zijn er veel mogelijkheden. Hierover vertel ik graag meer in een persoonlijk gesprek.

De kosten voor de gemeentelijke leges variëren per gemeente en zijn voor rekening van het bruidspaar.

Partners

Contact


Agnes Pol
Trouwambtenaar

Zuiddijk 61 A128
3255 LV Oude Tonge
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T; 06 400 743 80

Overige informatie


Kvk nummer: 24450038

BTW nummer: NL001328719B53

Lilian & Adam

Copyright © 2018-2020 Agnes trouwt. Alle rechten voorbehouden | Design & development Ministerie van Visuele Zaken